kok

Kok (M/V) | Gent


Functieomschrijving

Als kok kan je zelfstandig werken aan zowel de koude als warme kant van de keuken


Profiel

  • Dynamisch, gemotiveerd en stressbestendig
  • Zin om véél bij te leren
  • Teamspeler
  • Flexibel en enthousiast
  • Bereid tot avond- en weekendwerk (af en toe)
  • Goede kennis van Nederlands en Frans, noties van Engels
  • Klantgericht

Vereiste studies

TSO 3de graad, Studiegebied Voeding


Werkervaring

Beperkte ervaring (< 2 jaar) volstaat


Talenkennis

  • Nederlands (zeer goed)
  • Frans (goed)
  • Engels (noties)

Jobgerelateerde competenties

  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, enz.
  • Gerechten bereiden: lokale of regionale specialiteiten, vegetarische gerechten, traditionele gerechten, grootkeukenbereidingen, vis- en schaaldieren, enz.
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding. Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • De voorraad opvolgen. Bestellingen plaatsen

Persoonsgebonden competenties

  • Ik kan een resultaat behalen
  • Ik respecteer regels en afspraken
  • Ik kan met klanten werken
  • Ik kan goed met stress omgaan
  • Ik kan goed samenwerken in een team
  • Ik kan goed zelfstandig werken
  • Ik ben commercieel
  • Ik kan goed problemen oplossen
  • Ik kan mij goed aanpassen aan andere situaties (ik ben flexibel)
  • Ik ben precies
  • Ik kan goed plannen (= ordenen)
  • Ik heb een grote leercapaciteit
  • Ik leg gemakkelijk contact

Aanbod

Wij bieden een boeiende en afwisselende job, een competitief salaris, uitgebreide leermogelijkheden en specifieke bijkomende voordelen.


Contract

  • Vaste job
  • Contract van onbepaalde duur
  • Voltijds

Plaats tewerkstelling

Gent


Waar en hoe solliciteren?

Stuur jouw CV (met min. 2 referenties) naar Connie Meersman via jobs@belgocatering.be