Nieuws



Winnaars van Mijn pop-uprestaurant 2017 bekend
4 mei 2017

Winnaars van Mijn pop-uprestaurant 2017 bekend

Achtentwintig afleveringen lang ging televisiekijkend Vlaanderen op zoek naar een ondernemend duo dat een restaurant wil opstarten. Uiteindelijk schonk de kijker de overwinning aan Karel en Birger van het barbecuerestaurant Tjop’s.

Net zoals in de vorige edities van deze culinaire wedstrijd, ondersteunde Belgocatering de productie van dit populaire televisieprogramma. Zo leidden onze hospitality coaches de deelnemers op in de HACCP-regelgeving en leerden zij hen om hun kostprijs te bewaken.

Bovendien zette Belgocatering zijn unieke leveranciersplatform in. De deelnemers van Mijn pop-uprestaurant kookten met dezelfde, duurzaam gekweekte producten van lokale leveranciers als deze die we dagelijks in onze restaurants serveren.

Contact

Voor unieke hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
053 60 66 60
info@belgocatering.be