Snel een slappe hap eten in een ongezellige kantine? Daar steekt dit Belgische bedrijf een stokje voor. Met een innovatieve aanpak tilt het bedrijf bedrijfscatering naar een hoger niveau, waarbij voeding, comfort, duurzaamheid en employer branding hand in hand gaan.
Brussel, 27 juni 2024 – Belgocatering, een toonaangevende speler in de cateringsector, neemt de gerenommeerde eventcateraar Dîner Privé over. Dîner Privé staat bekend om zijn uitzonderlijke service en culinaire uitmuntendheid. Deze strategische overname versterkt het aanbod van Belgocatering en hertekent het eventcateringlandschap in België.
Met een score van 84 punten op 100 in de EcoVadis duurzaamheidsbeoordeling beloont deze internationale erkenning onze voortdurende inspanningen om het duurzaamheidsniveau van onze activiteiten te verbeteren! Het is een grote erkenning voor onze teams en een garantie van onze maatschappelijke betrokkenheid voor onze klanten, gasten en partners.
Eén derde van al het voedsel dat wereldwijd geproduceerd wordt belandt in de vuilnisbak. Dat komt neer op 1.3 miljard ton voedsel, waarvan 14% afkomstig is uit de foodservice markt. Belgocatering ging daarom, als sustainability-pionier, een samenwerking aan met Orbisk...
Kaas… Wie houdt er niet van? Kazen zijn heerlijk: simpel op een boterham, gesofisticeerd gedresseerd op een kaasplak of verwerkt in een gerecht. In maart slaan we bij Belgocatering de handen in elkaar met #Kazenvanbijons om onze Belgische kazen onder hun welverdiende stolp te zetten. Kaas is een dankbaar product om...
Op 8 maart viert de wereld Internationale Vrouwendag. De focus ligt traditioneel op het vieren van bijzondere prestaties door vrouwen en het eren van mensen die zich in te zetten voor de gelijkheid van vrouwen. Het specifieke thema van dit jaar focust zich op #Breakingthebias, het doorbreken van vooroordelen over vrouwen in professionele omgevingen.
Maar liefst 1/3 van al het voedsel geproduceerd in de wereld belandt in de vuilnisbak. Voor de gemiddelde Belg is dat zo'n 18 tot 26 kilogram voedselverlies. Die gigantische afvalberg heeft niet alleen een financiële impact (zo'n 89 euro per persoon per jaar), maar ook een aanzienlijke ecologische impact. Reden te meer dus om onze inspanningen achter de schermen tot IN het bord te brengen en deze maand een breedschalige campagne te voeren in al onze restaurants.
Belgocatering kiest zijn leveranciers zorgvuldig uit. Zo werken we uitsluitend met lokale boeren wiens filosofie naadloos aansluit bij het DNA van Belgocatering. Voor ons vlees vertrouwen we om die reden al meer dan 20 jaar op het vakmanschap van ...
Voor onze groenten en fruit rekenen we niet alleen op onze lokale boeren zoals wildfarmer Dries, we werken ook nauw samen met Vander Zijpen. Na 25 jaar nog steeds een rasecht familiebedrijf dat geleid wordt door vader en zoon. Elke dag leveren zij ons kraakverse groenten en fruit, boordevol smaak...
Belgocatering koos ervoor om voor premium koffiebonen nog uitsluitend samen te werken met koffiebranderij OR uit Westrem. Deze op en top Belgische branderij werd in 2001 opgericht door koffie-experten Tom Janssen en Katrien Pauwels. Zij zijn een absolute referentie in hun vak en dus een logische keuze voor Belgocatering. En ook al is OR een relatief kleine speler in de gigantische...
Wij zijn verhuisd naar onze nieuwe kantoren in het Manhattan Center. Deze iconische Brusselse wolkenkrabber wordt volop gerenoveerd en zal in de zomer van 2020 de meest prestigieuze toren van Brussel zijn.
Liefde gaat door de maag en dat weten wij als geen ander. Donderdag start op Eén de Vlaamse versie van First Dates.
We blikken met veel trots terug op een geslaagd evenement: Belgocatering verzorgde het menu op een bijeenkomst van Food Service Network België.
Onze bijdrage aan de Warmste Week: een flinke som voor Pink Ribbon, dat samen met ons gelooft in het belang van gezonde voeding ...
Op een seminarie van Food Service Alliance geeft Lukas Lindemans, onze Hospitality Purhase Manager, een antwoord …
Met de innovatieve app Too Good To Go strijden we samen met onze restaurantgasten tegen voedselverspilling …
Al meer dan 150 jaar vertrouwen mensen hun vermogen toe aan Degroof Petercam. “Omdat mijn private banker geen robot is en rekening houdt met wat ik wil”, zo getuigen de klanten van deze vermogensbankier.
Dagelijks zijn honderden productiemedewerkers druk in de weer in de filmstudio’s van AED. Om al die hongerige magen te stillen, hebben AED Studios en Belgocatering in Studio 6 een nieuw restaurant ingericht.
Dat onze restaurantbezoekers tevreden zijn, zien we in onze hoge capture rate. Dat is het hoge aandeel van bedrijfsmedewerkers dat in het bedrijfsrestaurant eet.
Belgocatering breekt al lang een lans voor kwaliteitsvolle, gezonde en evenwichtige voeding. Net zoals Pink Ribbon ...
We geloven al lang in het belang van een kwaliteitsvolle en gezonde voeding. Wat dat betreft zitten we op dezelfde lijn als Pink Ribbon.
Honda stuurt vanuit Gent zijn auto’s Europawijd uit. Belgocatering voedt ...
De Japanse farmagigant Nipro legt de laatste hand aan zijn nieuwe Europese hoofdkwartier en onderzoekscentrum. Wetenschappers zullen er waardevol onderzoek voeren, gedreven door ... lekker eten van Belgocatering. Immers: ‘One cannot think well, if one has not dined well’.
Voor unieke food en hospitality services in uw organisatie of op uw evenement:
info@belgocatering.be
events@belgocatering.be
Deze website gebruikt cookies en scripts om je gebruikservaring zo veel mogelijk te optimaliseren.
Noodzakelijke cookies (zijn nodig voor de correcte werking van de website)
Functionele cookies (verbeteren de gebruikservaring)
Statistische cookies (verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens)
Social media cookies (worden gebruikt door Facebook, Youtube,...)
Marketing cookies (worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties)
Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen